Aanmelden

Inschrijven
Als je je wil aanmelden voor de brugklas op Het Westeraam, dan kun je dat digitaal doen via een online inschrijfformulier op onze website. De inschrijfweek voor alle scholen in de regio is tussen 25 maart en 31 maart. Na deze datum kom je op een wachtlijst en nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

 

 

Je schrijft je op onze school in voor een plek in de brugklas. Op de Open Dag hebben we gedeeld dat een gedeelte van ons onderwijs plaatsvindt in klassen waarbij  leerlingen met een basis, kader en gemengd advies in een stamgroep van +/- 20 leerlingen bij elkaar zitten. Met deze groep volg je WereldOnderwijs en praktijkvakken als kunst, sport en techniek. Theorievakken zoals Nederlands, Engels, wiskunde of biologie, volg je in een maatwerkgroep op jouw eigen niveau. Meer informatie hierover vind je na de voorjaarsvakantie op onze website.

 

Op Het Westeraam zullen we geen lotingsprocedure hanteren. Dat betekent dat als je je aanmeldt, je automatisch bent geplaatst. Onze commissie van toelating zal bekijken of jouw aanmelding klopt met je advies, en op welk niveau jij jouw maatwerklessen zult volgen. Hierover krijg je uiterlijk voor de meivakantie bericht.

 

In juni nodigen we uit om alvast kennis te maken met de leerlingen uit jouw stamgroep en de coach die jullie zal begeleiden.

 

Heb je nog vragen of opmerkingen zoek dan contact met ons via whatsapp, via mail of bel naar onze receptie.