Aanmelden voor leerjaar 1

Welkom op de allerleukste vmbo-school van Elst!

 Op de Open Dag heb je al kennisgemaakt met ons WereldOnderwijs. Samen met je klasgenoten ga je op reis door de 8 Werelden van Het Westeraam. Een gedeelte van de lessen krijg je samen met ongeveer 20 leerlingen van alle niveaus (basis, kader of gemengd). Zo’n klas noemen we een stamgroep. Met deze groep volg je WereldOnderwijs én praktijkvakken als kunst, sport en techniek. Theorievakken, zoals Nederlands, Engels, wiskunde of biologie, volg je in een maatwerkgroep op jouw eigen niveau.

 Dus: Op Het Westeraam meld je je aan voor een plek in de brugklas. Je wordt geplaatst in een stamgroep met leerlingen van alle niveaus. Theorievakken volg je op jouw eigen niveau in een maatwerkgroep. De indeling van die groepen volgt later.

 Kun jij niet wachten om op reis te gaan? Word jij, net als wij, blij van ons WereldOnderwijs? En wil jij graag naar de brugklas van Het Westeraam? Wat fijn!

Dan is het tijd om je in te schrijven. De inschrijfweek voor alle scholen in de regio is tussen 25 maart en 31 maart 2024. Aanmelden is heel eenvoudig. Klik op onderstaande link.

 

 

 Goed om te weten: op Het Westeraam werken we zonder lotingsprocedure. Als je je aanmeldt, dan ben je automatisch geplaatst. Onze commissie van toelating bekijkt of jouw aanmelding klopt met je advies. Hierover krijg je uiterlijk vóór de meivakantie bericht.

 Op woensdagmiddag 19 juni maak je voor het eerst kennis met de leerlingen uit jouw stamgroep. Jouw persoonlijke coach is er dan ook. Voor deze middag ontvang je later nog een uitnodiging.

Heb je nog vragen of opmerkingen?  Zoek dan contact met ons via whatsapp, via mail (info@hetwesteraam.nl)  of bel naar onze receptie op nummer 0481-362930.

Wil je onze school online bekijken?

Ga naar tour