Op zoek naar jouw nieuwe school?

Zit jij in groep 8 en ga je volgend jaar naar de middelbare school? Dan ben je vast benieuwd wat Het Westeraam te bieden heeft!
Het is belangrijk dat je een goede keuze maakt voor jouw nieuwe school, daarom zijn er weer veel mogelijkheden om naar Het Westeraam te komen om de school van binnen te bekijken.

HW-Walk in
Op 1 november ben je welkom voor een eerste kennismaking op Het Westeraam. Samen met één van je ouders volg je een rondleiding van een uur door onze school. We noemen dat de HW- Walk-In. Een docent en een leerling uit de brugklas lopen mee om jullie vragen te beantwoorden. Er zijn startmomenten tussen 14u en 20u. Klik hier om je in te schrijven!

Open dag
Op 20 januari zetten wij onze deuren open om onze school te laten zien. Tussen 10.00u en 14.00u ben je van harte welkom om samen met je ouders onze school te komen bekijken.
Voor deze dag hoef je je niet in te schrijven.

Minilessen
Op 31 januari en op 1 februari zijn onze minilessen. Je kunt dan enkele lessen volgen op Het Westeraam om alvast te proeven hoe het er in de brugklas aan toe gaat. Meteen na de kerstvakantie kun je je inschrijven via deze website

Inschrijven
Dan is het zo ver! Van 25 t/m 29 maart kunt je je inschrijven bij Het Westeraam.

Uiterlijk 1 november maken we bekend of wij gaan loten, in dat geval is het ook nodig om een tweede en misschien wel een derde keus op te geven bij de inschrijving. Zo heeft iedereen een eerlijke kans.

De aanmelding gaat dit jaar digitaal lopen via een aanmeldbutton op de website van Het Westeraam. Deze button zal hier vanaf 25 maart staan.

Je kunt je ook live inschrijven en er samen met je ouder(s)/verzorger(s) een feestje van maken. Je gaat tenslotte niet elke dag naar een nieuwe school. Op 25 maart ben je tussen 15:00 uur en 18:00 uur van harte welkom op Het Westeraam om je in te schrijven en te proosten op jouw keuze!

Uiterlijk vóór de meivakantie laten we je weten of je bent geplaatst en op welk niveau.

In juni nodigen we je uit om naar Het Westeraam te komen om kennis te maken met je nieuwe klas en je nieuwe mentor.


Heb je nog vragen of opmerkingen zoek dan contact met ons via whatsapp, via mail of bel naar onze receptie.

Wil je onze school online bekijken?

Ga naar tour

WhatsApp je vragen!

Heb je nog vragen over onze school? Je kunt ons gemakkelijk bereiken op nummer: 06 - 34337958 en stuur ons een WhatsApp bericht met je vraag. Wij proberen dan zo spoedig mogelijk een antwoord te geven.


Stuur een WhatsApp

Op zoek naar jouw nieuwe school?

Meld je aan

Schrijf je in!

Word jij onze nieuwe leerling? Vergeet je dan niet in te schrijven. Je kan je tot 15 maart aanmelden via het online aanmeldingsformulier. Onze toelatingscommissie zal daarna alle inschrijvingen doornemen. We werken niet met een loting. Na 15 maart krijg je bericht over jouw inschrijving.  

Stream open dag 29-1-2022

#gewoondoen!

 

Kennismaking

Naar een nieuwe school gaan kan soms een beetje spannend zijn. Daarom nodigen wij op donderdag 14 jul alle nieuwe brugklassers uit voor een kennismakingsmiddag waarop je elkaar en je mentor kunt leren kennen. Daar krijg je later wat meer informatie over.

De school bekijken

Informatiefilm over Het Westeraam