ICT-vragen tijdens lockdown

Heb je vragen over ICT of problemen kijk dan eens op onze ICT-FAQ pagina

 

Update 04-01-2022

Vandaag is er een brief verstuurd naar leerlingen en ouders met betrekking tot de door de overheid op zaterdag aangekondigde lockdown. Je kan de brief hier downloaden.

Lockdown algemeen

Beste leerling,

Vanaf deze week geldt er een lockdown en zijn de scholen gesloten. Het coronavirus en de coronamaatregelen hebben veel invloed op jongeren en gezinnen. Je structuur valt weg, je hebt minder contact en misschien zorgen over je gezondheid. Op www.jouwggd.nl en www.nji.nl/coronavirus is veel informatie over dit onderwerp te vinden en kun je ook chatten. Je kunt ook contact met ons opnemen om met je mee te denken. Dit kan door te mailen naar ggd@vggm.nl of te bellen tussen 9.00-17.00 uur naar 088-355 6000, of te chatten via www.jouwggd.nl.

Hartelijke groet,

Team Jeugdgezondheidszorg GGD Gelderland-Midden

Update 19-12-2021

Vandaag is er een brief verstuurd naar leerlingen en ouders met betrekking tot de door de overheid op zaterdag aangekondigde lockdown. Je kan de brief hier downloaden.

Update 7-12-2021

Brief GGD aanscherping coronamaatregelen op KDV en scholen. Download brief

Update 28-11-2021

  •  Er is een verplichting voor leerlingen een mondkapje te dragen als zij zich door de school bewegen. In de klas mag het mondkapje af. Geen mondkapje mee? De receptie heeft ze beschikbaar voor €0.50 p/s. Geen geld mee? Dan haalt de leerling thuis een mondkapje en komt daarna terug naar school.
  • Leerlingen hoeven geen 1,5 meter afstand te houden van elkaar.
  • Leerlingen met klachten blijven thuis en laten zich testen bij de GGD. We willen u vragen aan ons door te geven wanneer uw kind positief getest is. Zo kunnen wij in de gaten houden of er in één bepaalde groep of klas meer besmettingen voorkomen.
  • Alle leerlingen krijgen het advies om zichzelf 2 keer per week te testen met een zelftest. Dit advies gaat gelden voor iedereen, dus ook voor gevaccineerden.
  • Leerlingen die klaar zijn met hun lessen gaan direct naar huis.
  • Ouders of verzorgers komen niet in de school. In specifieke situaties kan dit nodig zijn maar dat is alleen toegestaan op uitnodiging van de school.
  • Blijf veel handen wassen, desinfecteren en schud geen handen. Ventileren blijft belangrijk en dat betekent dat het in lokalen soms fris kan zijn. Kleed je daarom lekker warm aan.

  • Beslisboom

Download of bekijk hier de beslisboom.